Hotelli Savonia

Varaustiedustelu

Huoneet

Yksityinen Hotelli Savonian sijaitsee ravintolakoulun yhteydessä lähellä KYS:iä ja yliopistoa. Hiljaisella paikalla sijaitseva Hotel Savonia tarjoaa asiakkaille rauhallisen tukikohdan lähellä 75 metriä korkeaa Puijon tornia. KYS Puijon sairaala sijaitsee kävelymatkan päässä ja Kuopion jäähalli löytyy 1,1 km:n päässä. Alueen suosittuihin harrastusmahdollisuuksiin kuuluvat maastohiihto, laskettelu ja ulkoilu. Lenkkipolkuja löytyy lähistöltä.

Lisäksi keskustassa huoneistot – kysy tarjous!

Lapsiystävällinen majoitus

Alle 12-vuotias lapsi majoittuu ilmaiseksi. Yli 12-vuotiaat ja aikuiset majoittuvat hintaan 30 EUR/yö kun käytetään lisävuodetta. Maksuton yksityinen pysäköinti on mahdollista paikan päällä, varausta ei tarvita. Jos aiot saapua klo 20:n jälkeen, ilmoitathan saapumisaikasi Hotel Savoniaan etukäteen sisäänkirjautumisen järjestämistä varten.

Huonetyypit

Standard-perhehuone – kysy tarjous!

Hotel Savonian 18 m²:n perhehuoneen varusteluun kuuluvat kirjoituspöytä, tuuletin, vaatekaappi sekä erikoispitkät sängyt (4 yhden hengen vuodetta). Huone sijaitsee kolmannessa kerroksessa, talossa hissi.

Huoneiston omassa kylpyhuoneessa on suihku, hiustenkuivaaja, kylpytuotteet sekä pyyhkeet. Huoneen mukavuuksissa on myös kaapeli-TV sekä ilmainen WiFi. Hotellin kaikki tilat ovat savuttomia, lemmikkieläimet eivät ole sallittuja.

Standard –
Kahden hengen huone alk. 93€
Yhden hengen huone alk. 83€

Hotel Savonian 16 m²:n yhden- ja kahden hengen huoneiden varusteluun kuuluvat kirjoituspöytä, tuuletin, vaatekaappi sekä erikoispitkät sängyt (1 leveä parivuode tai 2 yhden hengen vuodetta).

Huoneiston omassa kylpyhuoneessa on suihku, hiustenkuivaaja, kylpytuotteet sekä pyyhkeet. Äänieristetyn huoneen mukavuuksissa on myös kaapeli-TV sekä ilmainen WiFi. Huoneistossa on kahvin/teen valmistusvälineet. Hotellin kaikki tilat ovat savuttomia, lemmikkieläimet eivät ole sallittuja.

Economy –
Kahden hengen huone alk. 89€
Yhden hengen huone alk. 79€

Hotel Savonian 18 m²:n yhden- ja kahden hengen huoneiden varusteluun kuuluvat kirjoituspöytä, tuuletin, vaatekaappi sekä erikoispitkät sängyt (1 leveä parivuode tai 2 yhden hengen vuodetta).

Huoneiston omassa kylpyhuoneessa on suihku, hiustenkuivaaja, kylpytuotteet sekä pyyhkeet. Huoneen mukavuuksissa on myös kaapeli-TV sekä ilmainen WiFi. Hotellin kaikki tilat savuttomia, lemmikkieläimet eivät ole sallittuja.

Sviitti omalla saunalla alk. 120€

Hotel Savonian tilavaan 30 m²:n saunallisen huoneen varusteluun kuuluvat oleskelutila, kirjoituspöytä, tuuletin, vaatekaappi sekä 1 leveä parivuode ja sohva.

Huoneiston omassa isossa kylpyhuoneessa on sauna, suihku, hiustenkuivaaja, kylpytuotteet sekä pyyhkeet. Äänieristetyn huoneen mukavuuksissa on myös kaapeli-TV sekä ilmainen WiFi. Huoneistossa on kahvin/teen valmistusvälineet. Hotellin kaikki tilat ovat savuttomia, lemmikkieläimet eivät ole sallittuja.

Muu majoitus

Apartment Asemakatu 20 alk. 100€

Tässä 76 m² kaupunkinäkymällä varustetussa huoneistossa on 3 makuuhuonetta, oleskelualue, taulu-tv ja keittiö, jossa on astianpesukone ja mikroaaltouuni. Omassa kylpyhuoneessa on suihku ja käytettävissä on myös oma sauna. Huoneistoon on mahdollista majoittua maksimissaan 6 henkilöä. Huoneisto on savuton, lemmikkieläimet ovat sallittuja. Pysäköinti onnistuu kadunvarteen.

Apartment Vuorikatu 35 alk. 80€, 2 kpl

Apartment Vuorikatu 35 66m² alk. 80 €

Tässä 51 m² kaupunkinäkymällä varustetussa huoneistossa on 1 makuuhuone, kylpyhuone, ruokailualue, täysin varustettu keittiö, taulu-tv kaapelikanavilla ja parveke, jolta on näkymä kaupunkiin. Huoneistoon on mahdollista majoittua maksimissaan 4 henkilöä. Huoneisto on savuton, lemmikkieläimet eivät ole sallittuja. Maksuton pysäköinti on mahdollista paikan päällä varauksesta.

Ruka, Kuusamo –
Uusi huvila 150m²

Kysy lisää!

Koe uusi järvielämysten ylellisyys

Korkeatasoiset rantasviitit järvipuiston upeimmalla sijainnilla Kuopiossa

Avataan joulukuussa 2023