Hotelli Savonia

Varaustiedustelu

Tietoa hotellista

Hotelli Savonia sijaitsee lähellä Kuopion yliopistollista sairaalaa (KYS) ja yliopisto Canthian läheisyydessä sekä lähellä hyviä ulkoilumahdollisuuksia. Läheisyydestä löydät niin lenkkipolut, kuin ladutkin sekä Puijon virkistysalue sijaitsee 500 metrin päässä hotellilta. Hotellissa on 32 viihtyisää huonetta. Ilmainen WI-FI on käytössäsi koko vierailun ajan. Hotellin vastaanotto sijaitsee toisessa kerroksessa. Sisäänkirjautumisaika on kello 14.00–20.00 välillä ja uloskirjautuminen on kello 12.00.

Pysäköinti

Hotel Savonia tarjoaa maksuttoman pysäköinnin autoileville asiakkailleen. Mikäli saavut hotelliin kello 20:00 jälkeen, ilmoitathan siitä henkilökunnalle.

Aamiainen

Aamiainen tarjoillaan hotellin 1. kerroksessa ma-pe klo 7-10 ja la-su klo 8-11. Buffet aamiainen sisältyy huoneen hintaan, ja se on monipuolinen ja erityisruokavalioita huomioiva.

Liikkuminen

Vilkku-bussit palvelevat kaikkia matkustajia Kuopiossa ja sen lähialueella. Lähin bussipysäkki on aivan Hotelli Savonia vieressä, ja busseja kulkeekin useamman kerran tunnissa. Bussien aikataulut voit tarkistaa paikallisliikenteen verkkosivuilta, lipun ostaminen onnistuu myös helpon mobiilisovelluksen kautta: https://vilkku.kuopio.fi/

Vilkku-fillarit ovat pohjoismaiden ensimmäisiä, täysin sähköavusteisia asemattomia kaupunkipyöriä, joilla pääsee nyt ajamaan Kuopiossa. Vilkku-fillarit ovat yhteiskäyttöpyöriä, joita kuka vain voi käyttää maksamalla käyttömaksun. Pyöriä on kaiken kaikkiaan 150, ja kaupunkipyöräasemia 20 eri puolilla kaupunkia. Vilkku-fillareiden käyttöön tarvitaan vapaasti ladattavissa oleva Freebike-mobiilisovellus, jonka avulla voi muun muassa paikantaa pyörän ja maksaa käytön. Lähin Vilkku-asema sijaitsee Puijonlaakson palvelukeskuksella, noin 200 m päässä hotellista. https://kaupunkipyorat.kuopio.fi